TELETRONIC Denmark ApS

logo
produkter home anvendelse mere info hent data

Se også:   Fjernstyring   GSM Loggere   Radiologgere   Radiomodemmer


Produkter

TELELOG DATALOGGERE

er en fællesbetegnelse for avancerede, fleksible og mobile dataloggere af meget høj kvalitet. TELELOG dataloggere kan fjernstyres og fjernaflæses ved brug af VHF/UHF radiosignaler, eller ved brug af GSM/GPRS mobile netværk. Alle loggere strømforsynes fra batteri (12 Volt DC) og har et unikt lavt strømforbrug.

De kan anvendes enkeltstående eller indgå i større systemer, hvor alle TELELOG loggere arbejder tidssynkront. Tilsluttede målesonder kan strømforsynes fra TELELOG loggeren. Loggerne er indbygget i et fugttæt kabinet og kan anvendes udendørs, selv i for eksempel kloaksystemer hvor gasser findes.

SALG

TELETRONIC leverer alt fra enkelte moduler, som kunden selv implementerer, til komplette og komplekse kundespecificerede systemer, hvor TELETRONIC er totalleverandør, også til fuld implementering og drift.

UDLEJNING

Alle TELETRONIC's produkter og serviceydelser kan lejes. Dette kan være hensigtsmæssigt, hvis man ønsker en løbende betalingsydelse fremfor kontant køb. Desuden kan der være tale om en kort tidsbegrænset opgave. TELETRONIC kan levere alle ydelser til opgaveløsningen, inklusiv levering af udstyr, installation, drift, dataindsamling og nedtagning af udstyr.

INTERNETTET

Mange af TELETRONIC`s udlejningssystemer er koblet på internettet, hvor kunderne nemt kan hente data fra det målesystem de har lejet. Nye internetbaserede systemer er nu under udvikling til kommuner, som ønsker at gøre måledata og statistikker tilgængelige for offentligheden.

FREMTIDEN

TELETRONIC udvikler løbende nye produkter baseret på den nyeste mikroprocessor teknologi. Helt nye typer af målesonder afprøves løbende, ikke mindst i felten. TELETRONIC samarbejder blandt andet med udstyrsleverandører og førende internationale ingeniør konsulentvirksomheder.

TELELOG MINI RADIOLINK er et nyt produkt, som har undergået massive stress tests og forventes klar til lancering i 2003. Det er meget konkurrencedygtige, højkvalitetsradiologgere, der kan benyttes til signaloverførsel, fjernstyring og dataindsamling inden for en radius på 1000 meter.
TELETRONIC Denmark ApS
Symbion Science Park
Fruebjergvej 3
2100 København Ø
Tlf.: 70 27 00 84
Fax.: 70 27 00 83
E-mail: teletronic@teletronic.dk
http://www.teletronic.dkOpdateret 1. januar 2003, © Copyright 1997-2003 TELETRONIC Denmark ApS